Zomerse church-sing-along!

Op woensdag 18 juli gaat het dak er weer vanaf in de kerk van Schagerbrug tijdens de jaarlijkse church-sing-along van Zinvol Zijpe. Een uur lang samen zingen om de zomer te vieren.

Van Nederlandse meezingers zoals ‘Het Dorp’ en ‘Avond’ tot bekende Engelstalige liederen zoals ‘Take me home, country roads’ en ‘Let it be’.

Het concept is net als vorig jaar: op grote schermen in de kerk staat de tekst van de liederen zodat iedereen makkelijk mee kan zingen. Zangeres Stephanie Kramer zorgt voor de muzikale begeleiding en Erik Jan Tillema van Zinvol Zijpe praat de liederen aan elkaar.

De sing-along begint om 19.00 uur en duurt een uur. Na afloop is er de mogelijkheid om met een drankje na te praten. De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Op donderdag 26 juli organiseert Zinvol Zijpe nog een zomerse activiteit met een reprise van het reli-theater ‘Profeten’. Reli-theater is een speelse voorstelling over oude en nieuwe verhalen, omlijst door muziek van Annelies Komen. ‘Profeten’ gaat over mopperprofeten, zeurprofeten, onheilsprofeten. Die heb je genoeg in de Bijbel, maar kunnen we ze tegenwoordig ook nog horen? Met een gastrol van Schagerbrugger Geja Meppelink. Het begint op 26 juli om 20.00 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s