Reli-theater op 26 juli

Op donderdag 26 juli organiseert Zinvol Zijpe reli-theater: speelse verhalen met veel muziek. 

In de Bijbel komen veel profeten voor: onheilsprofeten, mopperprofeten. Vaak van die onverzorgde types die continu aan het roepen waren wat er allemaal fout was. Blij dat we daar vanaf zijn? Of zijn er tegenwoordig nog steeds profeten aan het roepen? Misschien zijn dat wel de milieuactivisten, de mensen die waarschuwen voor een volgende economische crisis.

Met reli-theater gaat Zinvol Zijpe op een speelse manier om met die oude verhalen en koppelt ze aan de actualiteit. Met humor, verrassende inzichten, veel muziek van pianiste Annelies Komen en een gastrol van Schagerbrugger Geja Meppelink.

Het is de tweede keer dat dit stuk over de profeten opgevoerd zal worden in de kerk van Schagerbrug. De vorige keer zette het mensen aan het denken en vonden er veel gesprekken plaats tijdens de afsluitende borrel. Daarom is ook dit keer de mogelijkheid er om na afloop onder het genot van een drankje na te praten.

Reli-theater vindt plaats op donderdag 26 juli van 20.00 tot 21.00 uur in de kerk van Schagerbrug. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s