Baklava en Bijbel

Het lijkt een perfecte combinatie: oosterse zoetigheden en onbekende bijbelverhalen. Op zondagmiddag 1 september vindt er in de kerk van Schagerbrug een smakelijke verhalenmiddag plaats. Tussen de hapjes door kan er geluisterd worden naar mooie verhalen.

De Bijbel kent een veel verschillende verhalen. Sommige daarvan zijn bekend: van Mozes tot Jona. Maar er zijn ook heel veel onbekende bijbelverhalen. Op deze zondagmiddag vertelt voorganger Erik Jan Tillema zijn favorieten op een levendige wijze. Ondertussen kan er gegeten worden: lekkernijen uit de gebieden waar de bijbelse verhalen zich afspeelden. De onlangs geopende lunchroom Ararat in Schagen zal onder meer het eten verzorgen.

De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Er zijn in totaal drie rondes met hapjes en drie verhalen. De toegang is gratis maar er is een collecte voor de gemaakte onkosten.

‘Baklava en Bijbel’ is een activiteit van Zinvol Zijpe, dat momenten van verdieping en ontmoeting wil creëren in de Zijper polder. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk en vinden plaats in de kerk van Schagerbrug.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Abonneer u nu op de nieuwsbrief

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s