Verhalenavond: Overal liefde!

Wat is liefde eigenlijk? Hoe ziet het er uit? Kunnen we het allemaal ervaren en zijn er ook grenzen aan de liefde? De komende verhalenavond van Zinvol Zijpe op 26 november staat in het teken van een van de meest waardevolle emoties.

Ontelbaar veel films en boeken gaan over de zoektocht naar de liefde. Liefde voor een partner, voor een kind of iemand anders. Zegt de Bijbel er eigenlijk ook iets over? Tijdens de verhalenavond vertelt Erik Jan Tillema van Zinvol Zijpe bekende en minder bekende liefdesverhalen uit de Bijbel. Daarnaast vertellen mensen uit de Zijper polder wat de liefde voor hen betekent en hoe zij het hebben gevonden. Verhalen dus over mensen van hier en nu.

Tussen alle verhalen door is er muziek: Annelies Komen uit Schagen speelt op de piano. Natuurlijk liedjes die aansluiten bij het thema.

De avond is voor iedereen die zich graag wil laten inspireren door de liefde. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Eerder organiseerde Zinvol Zijpe een verhalenavond over ‘Waar haal ik mijn kracht vandaan’ met een vergelijkbare opzet. Bezoekers waren enthousiast over de verhalen en de muziek.

De avond op dinsdag 26 november begint om 20.00 uur en vindt plaats in de kerk van Schagerbrug. Na afloop is er de gelegenheid om met een drankje na te praten over de verhalen.

Datum: 26 november
Tijd: 20.00-21.00 uur
Locatie: Kerk Schagerbrug

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s