Bijna 60 zangers, 20 spelers, 5 muzikanten en nog veel meer vrijwilligers en technici die achter de schermen werken. Passion in de Polder komt er weer aan en ook dit jaar wordt het een groot spektakel.

De afgelopen jaren groeide Passion in de Polder uit tot een groot succes. Het gezamenlijke evenement van de protestantse gemeente Zijpe en de rooms-katholieke parochie in ‘t Zand beeldt de laatste uren uit het leven van Jezus uit, vergelijkbaar met de Passion die elk jaar te zien is op tv. Het grote verschil is dat Passion in de Polder gespeeld wordt door veel lokale vrijwilligers.

 

Al weken lang repeteren de tientallen vrijwilligers om er ook dit jaar weer een onvergetelijke voorstelling van te maken. Het grote koor zorgt voor de muzikale ondersteuning, terwijl de spelers de laatste avond, arrestatie en kruisdood van Jezus neerzetten.

 

Nieuw dit jaar is dat Passion in de Polder drie keer wordt opgevoerd: op zaterdagavond 6 april om 19.30 uur in de kerk van Schagerbrug, op zondagmiddag om 15.00 uur in de kerk van ‘t Zand (een voorstelling met gereserveerde plaatsen voor mensen op leeftijd) en op zondagavond om 19.30 uur opnieuw in de kerk van ‘t Zand. De voorstelling duurt ongeveer vijf kwartier. Elke keer is de kerk een half uur voor aanvang geopend.

Advertenties