Versier de kerstboom met wensen

Helpt u ook mee met het versieren van de kerst-wens-boom? Met Kerst kunt u in de lichtjes-boom die voor de kerk van Schagerbrug staat uw wens ophangen.

Vanwege het corona-virus organiseert Zinvol Zijpe dit jaar geen activiteiten, maar de lichtjes-boom staat wel weer voor de kerk!

Mensen uit de Zijpe ontvangen in de periode voor Kerst een flyer waarop ze hun kerstwens kunnen schrijven. Met Kerst kan iedereen die wens in de boom ophangen. Het maakt niet uit wanneer u dat doet: op Kerstavond, Kerstmorgen of op Tweede Kerstdag, als de boom maar vol komt te hangen met prachtige wensen!

Heeft u geen flyer ontvangen? Dan kunt u uw wens natuurlijk ook op een eigen kerstkaart schrijven en in de boom hangen.

Een gedachte over “Versier de kerstboom met wensen

  1. Wat een mooi idee om op kerstavond even naar de kerk te gaan om een kerstwens in de boom te hangen. Ik was zeker van plan om naar de kerk in Schagerbrug te gaan met mn gezin om daar even de kerstsfeer op te snuiven. Ik hoop dat ook dat ondanks de lockdown de kerk open is om ook een kaarsje aan te steken voor de mensen die we moeten missen. Ik ben zelf niet zo van de kerkdiensten maar de muziek en de sfeer in de kerk zijn onmisbaar om een goede start te maken met de kerstdagen. Ik wens iedereen hele mooie dagen in familiekring . Astrid

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s