Zomerse sing-along met veel bekende meezingers

Het begin van de zomer wordt in Schagerbrug altijd op een prachtige manier gevierd met de jaarlijkse sing-along: een uur lang samen liederen zingen waar je vrolijk van wordt. Onder begeleiding van de bekende muzikant Victor Posch uit Burgerbrug. Dit jaar is het muziekfeest op woensdag 28 juni en vindt plaats in de kerk van Schagerbrug.

De sing-along is een zeer toegankelijk en gezellig feest. Op grote schermen in de kerk staat de tekst van de liederen zodat iedereen zonder problemen mee kan zingen. Er is gekozen uit veel bekende liederen zodat meezingen makkelijk is. De veelzijdige muzikant Victor Posch speelt op de piano en zingt mee.

Zinvol Zijpe organiseert al jaren deze zomerse sing-along en elk jaar is het weer een vrolijke bijeenkomst. Een betere manier om in de zomerse stemming te komen is er bijna niet.

De sing-along in de kerk van Schagerbrug op 28 juni begint om 20.00 uur en duurt een uur. Na afloop is er de mogelijkheid om met een drankje na te praten. De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie is te vinden op http://www.zinvolzijpe.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s